segunda-feira, setembro 19, 2016

Crematorium | Barozzi / VeigaLocation: Thun,...


Crematorium | Barozzi / Veiga
Location: Thun, Switzerland | 2015
Learn More:

Two simple square plan volumes are inserted in the expansion of the cemetery looking for a balance with the existing by its position and size. So the new crematorium, larger, approaches the Strättlingendtrasse to define a new public access to the cemetery, while the service building, smaller, takes a secondary position to set back and approach the southern boundary of the plot. The extension of the existing frame and the incorporation of these new buildings and insists on the landscape features of the cemetery. The clear and concise implementation of the crematorium incorporates in its formalization the nuances of solemnity and kindness that the program and the character of this architecture requires.

Related post


Postar um comentário